Home » Vrijwilliger worden

Om werkelijk iets gedaan te krijgen, zal er geld moeten komen. Dat zou kunnen met een crowd-funding,- of een (emotioneel) beroep doen op anderen en fondsen -  waar het geld op rekening van een notaris komt. Met dat geld kan ik de stichting officieel laten worden. Verder wil ik dan een paar vaste betaalde krachten in dienst nemen, met enige opleiding - het mag een (ex) medewerker zijn uit de GGZ met kennis en werkervaring van slachtoffers van kindermishandeling - die zich gaat bezighouden met ledenadministratie, (persoonlijke) contacten en netwerken, opzetten van lotgenotencontact en supportgroepen en probeert krachten te bundelen. Ik zal en wil het onder andere zoeken in wat alle instellingen, stichtingen en verengingen gemeenschappelijk hebben op het gebied van hulpverlening, knelpunten en dus samen meer invloed hebben. Verder als er geld is wil ik een vast-adres in Groningen, waarin de Gemeente me maar een pand moet toewijzen.

Broodnodig.

Dus ben je een (ex) medewerker in de GGZ, bevlogen lotgenoot, met enige ervaring en geloof je in dat wat ik wil mogelijk is laat het me weten. Maar eerst de poen regelen en dus wellicht toch een crowd-funding, dan officieel worden, dan een vast-adres, dan betaalde krachten, dan leden werven en subsidie aanvragen. Geloof me en ik lieg niet de doelgroep is zo groot, dat het ledenaantal snel groeit zal en dus ook deze bijdrage. Maar ik wil het niet langer in mijn eentje doen. Dus reageer.

Reageren: - info@vereniging-ptss.nl

Lees onze visie: