Home » Vrijwilliger worden

De Vereniging in oprichting is op zoek naar jou:

Lees onze visie:

Visie Vereniging
PDF – 31.4 KB 247 downloads

De vereniging is naarstig op zoek naar ondersteuning. Ik ben er van overtuigd dat er een landelijke zeg maar stichting moet komen, die werkt vanuit ervaringsdeskundigheid. Ben jij die man of vrouw met een ervaringsachtergrond, wil je iets doen voor slachtoffers - support ete - , kun je met digitale media omgaan en lijkt het je leuk om vanuit je huis te werken, reageer dan. Als je anderen helpt met herstel help je ook jezelf. Je taken zullen vooral bestaan uit het opbouwen van contacten, mailen en de doelstelling van de stichting/ vereniging vertegenwoordigen. Als lotgenoot krijg je de mogelijkheid je kennis en inzichten te ontwikkelen en uit te dragen. "Welkom in de familie en groep die je begrijpt en mogelijkheden kan bieden"

Er zijn twee functies vacant, namelijk die van Foreign-Desk en regio-ondersteuner.

Gewenst: - om kunnen gaan met digitale media
                - in het bezit van PC
                - minimaal niveau MAVO

Er volgt eerst een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen. Als je aangenomen bent, krijg je een E-mail adres van de stichting