Home » Voorlichting

Voorlichting CPTSS; regio Groningen, Drenthe en Friesland

Regio Groningen, Drenthe, Friesland

Als overlevende & initiatiefnemer/ webmaster www.vereniging-ptss.nl heb ik ruim 8 jaar ervaring met voorlichtingen aan opleidingen, studenten, verpleegkundigen, master-studenten neuro-science, GGZ-medewerkers, leerlingen en mijn voorlichting is deels een boodschap van herstel en hoe, wat algemene kennis en hoe het beter kan.  Een deel van de voorlichting gaat over herkennen van kindermishandeling, gevolgen en mogelijke behandeling. Hierin kunnen ervaren cliënten veel aan bijdragen. Mijn kennisniveau is deels een opleiding klinische psychologie.

Kosten voorlichting 50 euro & reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Uitbetaling voorlichting in VVV-bonnen.

Duur: De voorlichting bestaat uit een informatieve gedeelte aangevuld met ervaring en onderbouwd met een powerpoint-presentatie en een afsluitende vragen rondje. Gemiddelde duur voorlichting 1.30- 2.00 uur met een korte pauze

Procedure: Na invullen van formulier neem ik via mail of telefoon contact met u op en kijk ik of uw verzoek past in mijn voorlichting.

Doel: Bereiken dat kindermishandeling en de gevolgen, zoals DIS, DESNOS, Complexe PTSS, meer bekend wordt in de diagnostiek en de psychiatrie, ontdaan van mythen, taboe en beter bespreekbaar.

Aanmeldformulier: