Home » Lid worden

Waarom lid worden:

Wordt lid

Lid worden is nu nog gratis. Geef je op via het digitale formulier.

Er is nog geen landelijke stichting of vereniging voor lotgenoten of wel zij met (complexe) PTSS. Als je lid wordt kun je gratis meedoen aan meetingen voor lotgenoten. De stichting of vereniging moet zich gaan inzetten voor mensen met (complexe) PTSS. Het is de bedoeling dat je dan ook maandelijks een digitale nieuwsbrief krijgt. Via meetingen kun je anderen ontmoeten. Lees verder in het downloadbare PDF bestand hiernaast.

Op het moment doe ik alles alleen - website & kosten en meetingen - en actieve vrijwilligers zijn welkom. Wel moet je je verleden enigszins verwerkt hebben en het liefst uit omgeving Groningen komen.

"Ja ik word lid:"

Waardeer je deze website, vind je het belangrijk dat er een cliëntenvereniging moet komen, doneer dan een klein bedrag voor kosten onderhoud website en eventueel de kosten voor reservering van een zaal voor een bijeenkomst of lezing. Dit kan je doen door onderstaande formulier in te vullen. Alvast bedankt voor je bijdrage.

Ja, ik wil graag een donatie doen: