Home » FaceBook-groepen

Datum post: 31-12-2017

Sinds vandaag is er voor zowel vrouwen als mannen met D.I.S. & (complexe) PTSS of wel met traumatische herinneringen geheime Facebook groepen. Wellicht vraag je je af, kunnen anderen zien wat ik post of schrijf? Is het veilig? Wel alleen mensen die zich aanmelden kunnen zien wat je post of meld. Ik hou de communicatie in het oog, zodat het veilig blijft. Probeer het eens.

Geheime Facebookgroep "D.I.S. - groep"

Wil je eens met andere DESNOS/ DIS' ers contact maken en dus dus delen, meld je aan voor deze groep. Het is een geheime groep, dus wat je post of deelt is niet zichtbaar voor anderen, nog op internet of FaceBook, behalve voor leden.

Wel moet je een FaceBook account hebben. Voel je je alleen, onbegrepen en wil je wat steun? Meldt je aan via onderstaande formulier. Oh, ja het is gratis

Geheime Facebookgroep "Men's corner"

Wil je eens andere mannen met dezelfde achtergrond (complexe) PTSS ontmoeten en dus delen, meld je aan voor deze groep. Het is een geheime groep, dus wat je post of deelt is niet zichtbaar voor anderen, nog op internet of FaceBook, behalve voor leden.

Geheime Facebookgroep "Women's corner"

"Deze vrouwengroep voelt als een veilige plek waar ik mijn verhaal kwijt kan. Daar waar je in het dagelijks leven vaak tegen een muur van onbegrip oploopt, heeft iedereen hier zo zijn eigen verleden. Dat maakt dat er veel begrip is voor elkaar. En dat is erg fijn."

Marlies.

"Al meer dan 40 leden."

Wil je eens met andere vrouwen met dezelfde achtergrond (complexe) PTSS ontmoeten en dus delen, meld je aan voor deze groep. Het is een geheime groep, dus wat je post of deelt is niet zichtbaar voor anderen, nog op internet of FaceBook, behalve voor leden.

Wel moet je een FaceBook account hebben. Voel je je alleen, onbegrepen en wil je wat steun? Meld je aan via onderstaande formulier. Oh, ja het is gratis.

Speel mij af

Ja, ik meld me aan:

Wel opgegeven maar geen bericht ontvangen?

Kijk dan eerst eens in je spambox

Goed lezen:

Zodra je aanmelding is ontvangen, meld ik je aan voor de gekozen groep. Dit doe ik dagelijks van maandag - vrijdag. Aanmeldingen in het weekend worden pas maandag verwerkt. In verband met feestdagen kan het iets langer duren. Je krijgt via mail bericht dat je bent aangemeld. OH, ja, zodra ik je heb aangemeld waar je bericht van krijgt via mail, krijg je een mailtje van FaceBook, deze moet je gebruiken om je aan te melden. Krijg je het niet, kijk dan ook in je spambox of ongewenste mail van je mailaccount. FaceBook zet de uitnodiging niet in je FaceBook account.