Home » Contact

         "Deze website is opgezet door een mannelijke slachtoffer van langdurige kindermishandeling die op latere leeftijd - 43 - psychosen ontwikkelde, waarbij aangemerkt moet worden dat er meer sprake was van een mengvorm van PTSS en psychosen en dat deze vaak maar enkele uren duurde ipv de echte schizofrene perioden. Nu hebben psychosen vaak een negatieve beeldvorming - zie Jim van Os "schizofrenie bestaat niet" als het gaat om herstel of wellicht genezing en het oorzaakdenken is veelal in alle gevallen een biologische of afwijking in de hersenen, getuige o.a. de vele onderzoeken in PubMed.

         Ik kan helaas niet ingaan op vragen naar hulp of therapie. Het wordt tijd dat er een landelijke vereniging of stichting komt voor hun met een vaak schrijnend verleden van kindermishandeling of traumatische ervaringen. Het zal mensen, werkers in de GGZ en omstanders wellicht verbazen dat er nog niet zo'n lotgenoten vereniging is.

         Als u de mening of visie van een deskundige wilt horen, dan raad ik u aan een te Googlen op Onno van der Hart, ERS Nijenhuis, S. Boon, M. Rensen, N. Draijer, BA van der Kolk en N. Nicolai zij hebben diverse publicaties gedaan.

Het is eigenlijk heel simpel over iets, wat zo voor de hand ligt. Volwassen getraumatiseerde kinderen spreken, denken en voelen als een kind. Het zijn beschadigde kinderen op een volwassen leeftijd, die zo'n angst hebben om te voelen wat ze is overkomen, dat we soms vergeten hoe simpel therapie emotioneel is. Ze willen allemaal een lieve moeder, die voor hun opkomt, zorgt en troost. Maar die liefde voelen ze van binnen niet meer, ze raken verdwaalt in hun denken en geest. Kom eens "hoe was u als kind, hoe was de wereld voor u toen"

Contactformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht